fotó és videó

Alapvető elvárás, hogy megörökítsük a nagy nap legszebb pillanatait, kitehessük a fotót a falra, visszanézhessük az esküvői videót.

Fogadjunk fotóst?

A válasz egyértelmű- IGEN

Ha nem szánunk sok pénzt a fotókra, akkor is fogadjunk fel profi fotóst, legalább az esküvőre és a kreatív fotózásra. A nap többi részén, úgyis sok fotó fog készülni rólatok és a násznépről. Fontos azonban figyelembe venni azt is, hogy egy fotós egy nap, csak egy lakodalmat tud jelen lenni, ezért sokkal olcsóbb nem lesz a végösszeg (ez fotósttól is függ), hiszen délután 6-7 óra körül, már máshova nem tud elmenni fotózni.

Kell videó az esküvőről?

Majd ott áll a polcon a DVD, amit úgysem nézünk meg. Ez igaz, nem fogjátok hetente megnézni az esküvői filmet, viszont pár év után, amikor a gyerekek már kicsitt nagyobbak lesznek, kiváncsiak lesznek rá. Arra is kell gondolni, hogy 10-20 év után, akár olyan rokonokat is visszanézhetünk, akikkel már élőben nem találkozhatunk. Mindenesetre jó ha van valaki , aki megörökíti a legszebb napunkat, hogy ne csak az emlékekben, hanem a képernyő előtt üllve is újra átélhessük életünk legmeghatározóbb pillanatainak egyikét, de a legjobb, ha profi videóst fogadunk. Sokféle esküvői videó típus létezik, a rövidfilmtől, egészen a több órásig, illetve ezek keveréke. Azt válasszuk ki, ami nekünk a legmegfelelőbb.

Szólj hozzá!