ki szólhat bele az esküvőmbe?

Ha tanácsot kérünk, azt illik elfogadni, vagy legalábbis megköszönni, persze csak akkor, ha az nekünk is megfelelő!

Ha nem tudjuk, hogyan működik egy esküvő, lakodalom, kérjünk tanácsot. De kitől? A szülők talán több esküvőn voltak, de biztos, hogy az ő elképzelésük szerint akarunk mindent megoldani? Az ismerősöktől is lehet segítséget kérni, de nem biztos, hogy ami nekik tetszik, az nekünk is megfelelő. Az esküvőszervező, vőfély, CM, vendéglős, szertartásvezető, fotós mindenben segít, ismeri a szokásokat, pontosan tudja, hogy mikor minek kell történnie, tudja, hogy mire mennyi időt kell szánni, szóval képben van az esküvők világával.

Habár az esküvői szolgáltatók mindent tudnak, a ti elképzeléseiteket nem ismerik. Hallgassunk meg minél több embert, minél több véleményt, aztán ezekből válasszuk ki azt, ami nekünk a legjobban tetszik, ami hozzánk a legközelebb áll.

Az esküvő előkészületének legfontosabb része, hogy úgy tervezzük meg a napot, ami nekünk a legmegfelelőbb és a szolgáltatók szerint kivitelezhető.

Ki szólhat bele?

Az esküvői szokásokról azt kell tudni, hogy nincsenek kőbe vésve. Ami mindenképp kell: esküvő, kaja, buli. A többi esemény csak rajtatok múlik, hiszen ez a Ti napotok, úgy kell történnie mindennek, ahogy szeretnétek!

A tervezés után nektek kell eldönteni, hogy mi történjen a Nagy napon. Ha jó szolgáltatói gárdát választotok, akkor minden olyan lesz, amilyennek megálmodtátok.

Szólj hozzá!